نشست ریاست دانشگاه با منتخبین پنجمین شورای شهر قاین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر شفیعی میم، در نشستی مشوری با منتخبین شورای اسلامی شهر قاین دیدار کردند.در این دیدار که به میزبانی دانشگاه بزرگمهر قائنات بود، دکتر شکیب معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه و  مهندس بنائی مدیر پژوهشی دانشگاه نیز حضور داشتند. در ابتدا دکتر شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر ضمن خیر مقدم و تبریک به منتخبین پنجمین دوره شورای شهر و همچنین تبریک حماسه 29 اردیبهشت را به ملت شریف ایران یادآور شدند حال که انتخابات تمام شده رقابت ها باید جای خود را به رفاقت ها بدهند و باید به رای اکثریت تمکین کرد. ایشان اظهار امیدواری کردند که با تبادل نظر و همفکری متقابل بتوانیم در راستای مشکلات دانشگاه و مسائل شهری قدم برداریم.

دکتر شکیب در ادامه این جلسه انتخاب شایسته اعضای شورای شهر را به منتخبین تبریک گفتند.

در ادامه این نشست اعضای شورای شهر به بیان دیدگاه های خود در راستای اعتلای دانشگاه بزرگمهر پرداختند و افزودند از توان و ظرفیت دانشگاه باید استفاده شود. و اظهار امیدواری کردند با توجه به اینکه به دانشگاه باید به یک نگاه علمی نگاه کرد، با نگاه علمی به اهداف مد نظر برسیم و برای توسعه و رفع موانع قول مساعد دادند.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست نشست ریاست دانشگاه با منتخبین پنجمین شورای شهر قاین