دکتر شفیعی از حضور گسترده اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان در انتخابات تقدیر کرد

دکتر شفیعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم، رئیس دانشگاه با صدور پیامی از حضور گسترده اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات اعضای شورا های شهر و روستا تقدیر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اهتزاز سرافرازانه بیرق نظام مقدس جمهوری اسلامی در این برهه از زمان به دست مردمی رقم خورد که بر مبنای بینش، بصیرت و آگاهی خود با سرانگشت های رنگی، نشان دادند که بهترین رنگ برای این نظام، رنگ همدلی و تکیه بر دریای گسترده وجود مردمی است که محکم و استوار به پای انقلاب اسلامی ایران ایستاده اند.

انتخابات یک فرآیند ملی و نماد وحدت و مودت ملت ایران است. صحنه حماسی و پرشور انتخابات 29 اردیبهشت، آزمون خیره کننده دیگری بود که چهره مصمم و پر امید ملت ایران اسلامی و عشق و علاقه آحاد مردم به ارزش­های انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری را به همه مردم جهان نشان دادند که باعث تثبیت آرمان های انقلاب اسلامی و مردم سالاری دینی مهم ترین هدف نهایی آنهاست و در این مسیر با تکیه بر بینش آگاهانه و حضور پرشور و منطقی خود گام بر می دارند .

حضور مردم در انتخابات نتیجه بلوغ سیاسی و فکری مردم است و حال که رقابت ها به پایان رسید و تبدیل آن به رفاقت، می تواند به تقویت وحدت منجر شود. همان طور که مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) تاکید کردند، اتحاد و اتفاق عمومی، عامل استحکام و اقتدار ملی است. وحدت و همدلی می تواند گفتمان ملی در جهت توسعه را تقویت کند تا ساخت اقتصاد ایران با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

اينجانب با سپاسگزاري از در گاه خداوند متعال ، لازم مي دانم ضمن تبريك اين حضور پرشور وحماسه ملي به مردم شريف ايران اسلامی ، از همه همشهریان، اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان صميمانه تشكر و قدرداني نمايم.

ضمن تبریک به رئیس جمهور منتخب و حسن اعتماد مجدد ملت شریف ایران به دولت تدبیر و امید و همچنین تبریک به منتخبین شورای شهر و روستا، اميدوارم رئیس جمهور منتخب، حجه­ الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر روحانی، به پاس قدردانی از این حضور بی نظیر، حل مشکلات اقتصادی و ارتقاء سطح معیشتی ملت، تعاملات بین­ المللی و عزت و سربلندی ایران عزیز را در دستور کار خود و کابینه محترم قرار دهند. همچنین منتخبین شورای اسلامی شهر و روستا با وفاق و همدلی، پیشرفت و آبادانی شهرستان را در دستور کار خود قرار داده و با بهره مندي از دانش و توان علمي و عملي دانشگاهيان، زمينه تحقق خدمت رساني برخاسته از علم و انديشه، عقلانيت و برنامه ريزي را فراهم نمايد

محمد حسین شفیعی میم

31 اردیبهشت 1396

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست دکتر شفیعی از حضور گسترده اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان در انتخابات تقدیر کرد