پیام تبریک رياست دانشگاه به مناسبت گراميداشت روز استاد

دکتر شفیعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه، با صدور پیامی با گرامی داشت سالروز شهادت شهید مطهری، روز معلم را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ – خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ- اقْرَأْ وَ رَبُّکَ الْأَکْرَمُ- الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره)  یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشد. شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ در تاریخ پرافتخار سرزمینمان ایران، در حریم مقدس دانشگاه، مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌ است.

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و معلمان و استادان به عنوان یکی از ارکان توسعه کشور در شکل دهی نظام علمی و فرهنگی جامعه نقشی ماندگار دارند.

اینجانب تقارن اعیاد شعبانیه و سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری "روز استاد" را به همه اعضا هیات علمی و همکاران دانشگاهی تبریک عرض نموده و موفقیت، پیروزی و سلامتی شما وخانواده‌ گرانقدرتان را همواره از خداوند سبحان مسألت می‌کنم.

امیدوارم به لطف خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت ولی امر مسلمین حضرت آیت‌ا... امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در سال "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" با تلاش و همت همه معلمان و اساتید صبور بتوانیم به جایگاه های بالاتر در عرصه های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و تولید علم و فن آوری نایل گردیم.

دکتر محمد حسین شفیعی میم

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست پیام تبریک رياست دانشگاه به مناسبت گراميداشت روز استاد