96023105

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد فرهادی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری از حضور وخلق حماسه بی نظیر دانشگاهیان و فرهیختگان در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات اعضای شورا های شهر و روستا تقدیر کرد.

متن کامل پیام قدردانی دکتر فرهادی  به شرح زیر می باشد:

استادان فرهیخته

دانشجویان عزیز

و همکاران گرامی

خداوند بزرگ و بخشنده بخشایشگر را صمیمانه و خاضعانه سپاس می گوییم که به مدد دستاوردهای شکوهمند نظام جمهوری اسلامی وحاکمیت مردم سالاری دینی در کشور، هرروز شاهد خلق صحنه های بسیار مهم و اساسی فرهنگی، اجتماعی وسیاسی در ایران عزیز مان هستیم.

میدان حضور و خلق حماسه بی نظیر دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات اعضای شورا های شهر و روستا یکی از بهترین برگ های افتخار و مباهات ملی ماست که در آخرین روزهای اردیبهشت رقم خورد و باعث تعالی و عظمت ایران در عرصه های داخلی و بین المللی گردید.

بی گمان حضور موثر و هوشمندانه دانشگاهیان کشور، ایفای نقش بسیار مهم و روشنگرانه در ایجاد نشاط و افزایش مشارکت اجتماعی –سیاسی وتبیین مواضع اصولی برای مردم شریف جای تقدیر و امتنان فراوان دارد.

این حضور و همراهی متعهدانه و آگاهی بخش، از حسن اعتماد ملت بزرگ ما به جامعه ارجمند دانشگاهی و استادان فرزانه وهمچنین امید به آینده جوانان خویش نشان دارد. مردم هوشمند وخرد ورز ایران اسلامی در این انتخابات اقتدار ملی وعزت بین المللی جمهوری اسلامی ایران عزیز را با تدبیر وامید به درخشش کشور در حوزه های علمی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تضمین کردند.

این باور قلبی ماست که انتخابات در ایران نشانه عینی وعملی مردم سالاری دینی است و شرکت در این صحنه های غرور آفرین، حق تعیین سرنوشت امروز خود و نسل های آینده از طریق رای دادن و انتخابی آگاهانه در عمل به استیفای حقوق شهروندی، شرکت فعال در انتخابات عمل به منویات مقام معظم رهبری هست که بارها و بارها بر حضور حداکثری مردم همیشه در صحنه ایران تاکید فرموده اند و انتخاب عالی ترین مقام اجرایی کشور با پشتوانه ملت، سبب تقویت برنامه های دولت تدبیر وامید خواهد شد.

اینجانب با سپاسگزاری از پیشگاه پروردگار حکیم و مهربان، لازم می دانم ضمن تبریک این حضور و حماسه ملی به مردم شریف ایران، از شما نخبگان و فرهیختگان صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.امیدوارم دولت پر تلاش و رئیس محترم جمهوری با بهره مندی از دانش و توان علمی و عملی دانشگاهیان، زمینه تحقق خدمت رسانی برخاسته از علم واندیشه، عقلانیت و برنامه ریزی را فراهم نماید.

محمد فرهادی

30 اردیبهشت 1396

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست وزیر علوم از دانشگاهیان کشور به دلیل حضور گسترده در انتخابات ریاست جمهوری تقدیر کرد