دیدار معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با جانباز هشت سال دفاع مقدس

خیربین1

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(س)، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و جمعی از پرسنل این حوزه با آقای خیربین جانباز دوران دفاع مقدس واز پاسداران بازنشسته سپاه دیدار وگفتگو کردند

دکتر مجید عبدالرزاق نژاد، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه بزرگمهر در این دیدار ضمن ادای احترام به جایگاه شامخ پاسدار و جانبازان و تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت:اگر دشمن در دوران8سال دفاع مقدس نیروهای مدافع انقلاب و نظام مقدس اسلامی ایران را آماج تیر، خمپاره و موشک قرار داده بود، امروز بدون تغییر در محتوای خصمانه خود برعلیه ملت ایران، از تقابل سخت به تقابل نرم تغییر تاکتیک داده است. امروزه تیرهای که به سمت مان شلیک می شود از راه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی بوده و تلاش دارند با تیرهایی از جنس ایجاد ناامیدی، درگیرشدن در غرایض نفسانی، تخریب جایگاه خانواده، شبهه پراکنی، تهمت وتخریب و... اجازه حرکت رو به جلوی این نظام را ندهند. آنچه که این میان بسیار دردآور است مشاهده حرکت برخی دوستان خسته و مدعیان اسیرنفسانیات است که نادانسته با طرح تهمت و تخریب جریان های خودی و حتی نیروهای ارزشی در مسیر دشمن گام برداشته واجازه خدمت صادقانه به سربازان ولایت را ندهند. اما همه ما باید بدانند که وظیفه ما سربازی کردن زیرپرچم ولایت برای خدمت صادقانه به ملت بزرگواری ست که با حضور همیشگی خود در صحنه عامل پیروزی و عقب رانده شدن دشمن بوده اند واین تیرهای شلیک شده از دور و نزدیک هیچ تاثیری بر سربازان ولایت نخواهد گذاشت.

در ادامه این دیدار، جانباز خیربین ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت و یاد و خاطره فداکاری و خلوص نیت شهیدانی همچون شهید کاوه و شهید جلیلی پرداخت.

در پایان این دیدار از سوی معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه لوح سپاسی تقدیم جانباز خیربین شد.

خیربین

خیربین 2

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی دیدار معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با جانباز هشت سال دفاع مقدس