پنجمین دوره مسابقات سازه های ماکارونی در دانشگاه بزرگمهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصرامروز  دوشنبه (96/02/04)دانشگاه بزرگمهر قائنات شاهد برگزاری پنجمین دوره مسابقات سازه های ماکارونی در دو بخش راندمانی و سازه های زیبا بود. این مسابقات که با همت انجمن علمی  عمران دانشگاه و حضور دانشجویان دانشگاه های و مراکز آموزش عالی شهرستان قائنات، با مجموع 22 تیم و هدف آشنایی دانشجویان با نحوه ساخت یک سازه در مقیاس کوچک و مشکلات ناشی از آن، ایجاد روحیه همکاری و تعامل د رمحل سلف برادران دانشگاه بزرگمهر برگزار شد.

که در پایان در بخش سازه راندمانی احمد رضا گلندی با سازه apex  و تحمل 112/4 کیلو گرم وزن توانست مقام اول و با سازه اسپورسابا با تحمل 40 کیلوگرم وزن مقام سوم و ریحانه چراغی بروجنی با عنوان سازه ShiningGate با تحمل وزن 59/5 کیلو گرم وزن مقام دوم این دوره مسابقات را کسب کردند. و همچنین در بخش سازه زیبا، طرح خانم نصیری نژاد با سازه ای بعنوان Golden gate توانست هدیه زیباترین سازه  را به خود اختصاص دهد.

960205

گفتنی است، از مجموع 22 تیم شرکت کننده در این دوره از مسابقات، 17 تیم در قسمت سازه راندمانی و 5 تیم در قسمت سازه زیبایی شرکت کردند.

9602

960201

960210

960206