وداع دانشجویان با دومین اعتکاف دانشجویی شهرستان قاین

اعتکاف مهمانی سه‌ روزه بر سر خوان الهی جلوه زیبای نزدیکی به خدا و فرصتی طلایی برای پاک شدن از گناه است.

روزهای ایام البیض اعتکاف فرصتی است تا در حریم امن الهی خود را از زنجیرهای گناه رها و در گوشه‌ای به‌ دور از دنیای مادی با خدای خود عاشقانه نجوا کنی.

مهمانی سه‌ روزه بر سر خوان الهی به پایان خود رسید و معتکفان که دل را در اراده مقدس خالق خویش به حبس کشیده‌اند ،روح تشنه‌شان را سیراب‌تر کردند.

همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء پنجشنبه 15 رجب، 160 دانشجویان معتکف در مسجد باقرالعلوم دانشگاه آزاد و مسجد علی ابن ابی طالب(ع)، با دومین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه بزرگمهر، پرستاری، پیام نور، امام خمینی(ره) قاین، خداحافظی کردند.

خواهران

دومین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه‌های بزرگمهر، پرستاری، پیام نور، امام خمینی(ره) قاین ، غروب آفتاب پنجشنبه 15 رجب، درحالی به کار خود پایان داد که 100 دانشجوی دختر و 60 دانشجوی پسر این دانشگاه‌ها در مساجدباقر العلوم دانشگاه آزاد (ویژه خواهران) وعلی بن ابی طالب علیه‌السلام (ویژه برادران) در این مراسم معنوی شرکت کرده بودند.

جعفری

در پایان مراسم اعتکاف  از نفرات برتر مسابقه خاطره نویسی تجلیل و مراسم قرعه کشی سفر به مشهد مقدس برگزار شد که آقایان سعیدی و سید مصطفی هاشمی از دانشگاه بزرگمهر قائنات

برگزیده این قرعه کشی شدند.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی وداع دانشجویان با دومین اعتکاف دانشجویی شهرستان قاین