به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سید علی یعقوبی مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه  گفت: امسال 160دانشجوی در مساجد باقرالعلوم دانشگاه آزاد ویژه خواهران و مسجد علی بن ابیطالب ویژه برادران معتکف هستند.

وی میانگین سنی خانم های دانشجو را 20سال ومیانگین سنی پسران را 21سال ذکر کرد وگفت: امسال نسبت به سال گذشته تعداد دانشجویان شرکت کننده در اعتکاف افزایش یافته است.

مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه افزود: برگزاری حلقه معرفت ،سخنرانی،مسابقه خاطره نویسی، برگزاری جشن میلاد حضرت علی(ع) با حضور معتکفین،برگزاری مراسم وفات حضرت زینب(س)،برگزاری اعمال ام داوود و... از اهم برنامه هایی است که طی 3روز اعتکاف اجرا می شود.

ستاد برگزاری اعتکاف دانشجویان شهرستان قاین از عموم همشهریان دعوت نمودند تا در مراسم اعمال ام داوود که روز پنج شنبه از ساعت15در مسجد علی بن ابیطالب ویژه برادران و در مسجد باقرالعلوم دانشگاه آزاد ویژه خواهران برگزار می شود شرکت نمایند.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی برای دومین سال متوالی اعتکاف دانشجویان در دوبخش خواهران وبرادران در قاین برگزار شد