اطلاعیه کلاس های فنی و حرفه ای

به دنبال وصول برخی نارضایتی های دانشجویی در خصوص عدم شفافیت وضعیت مالی کلاس های فنی و حرفه ای برگزار شده در رشته های كارور Matlab، اپراتور توربين گاز نيروگاه، لوله كشي سيستم هاي گرمايش از كف، راه انداز و اپراتوري ماشين تراش و فرز CNCدر سال 1394 و بررسی موضوع، مقرر شد تمامی هزینه های مازاد اخذ شده از دانشجویان شرکت کننده در کلاس ها از قرار هر کلاس معادل یکصد هزار ریال به ازای هر نفر(به جز کلاس لوله كشي سيستم هاي گرمايش از كف که معادل پنجاه هزار ریال می باشد)، تماماً به ایشان مسترد گردد. لذا خواهشمند است با مراجعه به نشانی اینترنتی دانشگاه و مشاهده لیست شرکت کنندگان در کلاس های مذکور، در صورت عدم دریافت هزینه های مازاد ذکر شده حداکثر تا تاریخ 95/12/22 به جناب آقای بهنام عطاری دبیر محترم انجمن علمی دانشجویی مکانیک مستقر در اتاق انجمن های علمی واقع در طبقه همکف ساختمان اداری-آموزشی(جنب واحد مشاوره) مراجعه نمائید. بدیهی است دانشگاه هیچ گونه تعهدی در قبال مراجعات و یا اعتراضات بعدی، پس از تاریخ ذکر شده نخواهد داشت.

ضمناً برگزاری هرگونه کلاس آموزشی(اعم از فنی و حرفه ای و ...) از سوی اشخاص و یا حتی انجمن های علمی دانشجویی تا این تاریخ با مجوز مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه رسماً تکذیب شده و این مدیریت هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص ندارد.

دانلود لیست اسامی

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی اطلاعیه کلاس های فنی و حرفه ای