فراخوان نمایشگاه دانشجویی"ایران در قائنات"

فراخوان نمایشگاه دانشجویی

ایران در قائنات

ستاد برگزاری برپایی نمایشگاه دانشجویی ایران در قائنات در نظر دارد در راستای اهداف زیر نسبت به برپایی نمایشگاهی دانشجویی اقدام نماید؛ لذا ضمن اعلام فرصت ثبت نام تا تاریخ 95/12/25 و بسط مفاد آئین نامه به گستره آموزش عالی شهرستان قائنات، از تمامی دانشجویان عزیز دعوت می شود ضمن مطالعه دقیق موارد گفته شده در آئین نامه اصلاحی به شرح ذیل، نسبت به مشارکت حداکثری در این برنامه به یادماندنی و زیبا اقدام نمایند:

اهداف

1.افزایش مشارکت های دانشجویی در برنامه های فرهنگی و فوق برنامه

2.تقویت روحیه کار جمعی در بین دانشجویان

3.ایجاد رقابتی سالم و بیادماندنی به منظور ظهور و بروز حداکثری خلاقیت ها و توانمندی دانشجویان

4.معرفی پتانسیل های دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان قائنات به عموم مردم شهرستان و منطقه

5.معرفی آداب و رسوم، صنایع دستی، سوغات و غذاهای محلی، پوشش سنتی و میراث فرهنگی قومیت های مختلف ایرانی

6.برداشتن گامی کوچک در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از سوی دانشجویان

7.و ...

شرایط برگزای و ثبت نام

1.غرفه های نمایشگاه اختصاصاً در اختیار دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سطح شهرستان و استان بوده و هیچ گونه غرفه ای در اختیار سایرین قرار نخواهد گرفت. در این خصوص دانشجویان هر قومیت می توانند از مشارکت دیگر همشهریان خود که در سایر مراکز آموزش عالی شهرستان و یا استان مشغول به تحصیل هستند با ارائه معرفی نامه معتبر بهره گیرند.

2.تبلیغات نمایشگاه به طور شهرستانی صورت پذیرفته و بازدید برای عموم مردم و دانشگاهیان خواهد بود.

3.متقاضیان دریافت غرفه می توانند به صورت انفرادی و یا در گروه های خواهران و برادران نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

4.به غرفه ی برتر هدایای نفیسی اهدا خواهد شد. داوری مسابقه در بخش های مختلف آداب و رسوم، صنایع دستی، سوغات و غذاهای محلی، پوشش سنتی و میراث فرهنگی شامل غرفه آرایی(میزان بهره گیری از داشته های بومی، میزان خلاقیت در بهره گیری حداکثری از فضا،تنوع در چیدمان،پوشش بومی غرفه داران و ...)، انتخاب بهترین غرفه توسط بازدیدکنندگان، رعایت اخلاق غرفه داری و ... صورت خواهد پذیرفت. ریز امتیازات داوری متعاقباً اعلام خواهد گردید.

5.فضای فیزیکی تمامی غرفه ها یکسان خواهد بود.

6.نظر به انجام هماهنگی های مورد نیاز با شرکت کنندگان قبل از تعطیلات آغاز سال نو، دانشجویان متقاضی ثبت نام بایستی حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 25/12/1395 نسبت به اخذ فرم ثبت نام از سایت دانشگاه اقدام نموده و پس از تکمیل، تحویل امور فرهنگی نمایند.

7.زمان برپایی نمایشگاه بهار 96 خواهد بود.

8.تامین مکان مناسب، غرفه بندی و تامین زیرساخت ها و امکانات اولیه نظیر روشنایی، برق، میز و صندلی بر عهده ستاد برگزاری بوده و سایر تجهیزات مورد نیاز چیدمان غرفه توسط غرفه داران تامین خواهد شد.

9.غرفه داران تنها مجاز به ارائه محصولات کاملاً بومی مربوط به منطقه خود می باشند. بدیهی است ارائه سایر محصولات، سوغات و یا غذاهای محلی دیگر شهرها و قومیت ها ممنوع بوده و نمره منفی خواهد داشت. مرجع تشخیص این موضوع داوران مسابقه و منابع معتبر اینترنتی نظیر سایت اداره میراث فرهنگی شهرستان ها، فرمانداری ها و ... می باشد.

برای دریافت فرم ثبت نام اینجا کلیک کنید

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی فراخوان نمایشگاه دانشجویی"ایران در قائنات"