آغاز ثبت نام مهمترین رویداد قرآنی دانشگاهیان

بدینوسیله از تمامی دانشجویان عزیز دعوت می شود جهت ثبت نام در مهمترین و بزرگترین رویداد قرآنی جامعه دانشجویی کشور با عنوان سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با بیش از 35 رشته متنوع در زمینه های هنری، پژوهشی و ادبی، فناوری و ... در سه سطح دانشگاهی، منطقه ای و ملی، حداکثر تا دهم اسفندماه جاری از طریق مراجعه حضوری به دفتر مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه(سرکار خانم دوستی نژاد) در ساعات 8 الی11 ایام کاری و یا مراجعه به بخش نظرسنجی سیستم پویا و یا ارسال مشخصات به آیدی تلگرامی  smay0369@  در این رویداد مهم فرهنگی شرکت فرمائید.
ضمناً دستورالعمل برگزاری مسابقات و همچنین منابع بخش معارفی قبلا در سایت دانشگاه قرار گرفته است.

* دستورالعمل برگزاری مسابقات را به دقت مطالعه نمائید

*حداکثر مهلت ثبت نام در مرحله دانشگاهی 10 اسفند می باشد

*آزمون مرحله کتبی به صورت همزمان کشوری در 16 اسفند می باشد

*رشته های جشنواره از این قرار است:

1.هنری : خوشنویسی-نقاشی-تذهیب-نماهنگ-عکس-پوستر-فیلم کوتاه-پویانمایی-تصویر گری-معرق کاری-منبت کاری

2.معارف : مفاهیم نهج البلاغه-مفاهیم صحیفه سجادیه-حفظ موضوعی قرآن-آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن-آشنایی با احادیث اهل بیت-آشنایی با سیره معصومین-احکام و پرسمان معارفی

3.پژوهشی-ادبی: تلخیص کتاب-بررسی و نقد کتاب-مقاله نویسی-شعر-داستان-فیلمنامه

4.آوایی : قرائت-حفظ-دعا و مناجات-اذان و تواشیح

5.فناوری : تولید نرم افزار-وبلاگ نویسی

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی آغاز ثبت نام مهمترین رویداد قرآنی دانشگاهیان