آغاز ثبت نام دومین مراسم اعتکاف دانشگاهیان

مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات در نظر دارد برای دومین سال پیاپی نسبت به برگزاری مراسم بیادماندنی و معنوی اعتکاف دانشگاهیان (ویژه خواهران و برادران) در روزهای سه شنبه 96/01/22 لغایت پنجشنبه 96/01/24 اقدام نماید. لذا از تمامی اساتید،کارکنان و دانشجویان مومن و متدین دانشگاه دعوت می شود جهت ثبت نام در این مراسم معنوی با مراجعه حضوری به دفتر مدیریت فرهنگی و اجتماعی(سرکار خانم دوستی نژاد) و یا ثبت نام اینترنتی از طریق سامانه پویا (بخش فرم ها) نسبت به ثبت نام حداکثر تا تاریخ 95/12/20 اقدام فرمایند.

*هزینه ثبت نام برای هر نفر ده هزار تومان می باشد.

*غیبت های آموزشی دانشجویان شرکت کننده در مراسم موجه می باشد.

*در صورت اعلام محدودیت ظرفیت، اولویت با دانشجویانی خواهد بود که زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند.

*سایر اطلاع رسانی های مربوط متعاقبا از طریق کانال تلگرامی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت

*در تکمیل فرم ثبت نام به صورت اینترنتی و یا حضوری جدا دقت نموده و ترجیحا شماره همراه متصل به تلگرام و یا بهره مند از قابلیت دریافت پیامک های تبلیغاتی خود را ارائه نمائید.

ملتمس دعای خیرتان هستیم

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی آغاز ثبت نام دومین مراسم اعتکاف دانشگاهیان