برنامه کوهپیمایی دانشجویی به مناسبت روز مهندس

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند مدیریت تربیت بدنی دانشگاه بزرگمهر قائنات در نظر دارد به منظور گرامیداشت روز مهندس و همچنین بزرگداشت حکیم فرزانه خواجه نصیرالدین توسی برنامه کوهپیمایی به مقصد قلعه کوه قائن(زیستگاه آن حکیم فرزانه) برگزار نماید؛ لذا از تمامی علاقه مندان دعوت می شود جهت ثبت نام در اسرع وقت به مدیریت تربیت بدنی واقع در طبقه دوم ساختمان اداری-آموزشی(روبروی مدیریت آموزشی) مراجعه نمایند.

مبلغ ودیعه: 5000 تومان
(شرکت در برنامه رایگان بوده و کل مبلغ ودیعه در صورت حضور در برنامه،راسا عودت داده خواهد شد)
خواهران:پنجشنبه-95/12/05-ساعت 7:45صبح-میدان محوطه دانشگاه
برادران:جمعه-95/12/06-ساعت7:45صبح-خوابگاه شریعتی

⚠️همراه داشتن کفش و  لباس مناسب کوهپیمایی در فصل سرد برای این برنامه ضروری است.
⚠️برپایی برنامه منوط به مساعد بودن شرایط آب و هوایی بوده و در صورت لغو برنامه، اطلاع رسانی از طریق کانال تلگرامی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.
⚠️همراهی اعضای هیئت علمی، اساتید مدعو و کارکنان دانشگاه در برنامه باعث افتخار خواهد بود.
⚠️از اطلاع رسانی این برنامه به دوستانتان و تهیه تصاویر جمعی زیبا و به یادماندنی در طول کوهپیمایی فراموش نکنید!

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی برنامه کوهپیمایی دانشجویی به مناسبت روز مهندس