اطلاعیه فوری در خصوص جشنواره تیتر 10

شاید اغلب ما تصور کنیم جشنواره سراسری دانشجویی رسانه و نشریات دانشجویی مخصوص یک سری نشریات مکتوب با شرایط خاص باشد؛ در حالی که حوزه برگزاری این جشنواره به حدی وسیع و متنوع هست که به جرات می توان گفت بخش اعظمی از دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات امکان حضور در این جشنواره سراسری را خواهند داشت و با توجه به پتانسیل موجود -خصوصاً در بخش فضای مجازی- انتظار می رود حتی رتبه های برتر برخی بخش های این جشنواره نیز از آنِ دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات باشد-انشاالله.

لذا با توجه به فرصت محدود باقی مانده (25بهمن ماه جاری) از تمامی دانشجویان عزیز دعوت می شود ضمن عضویت در کانال تلگرامی این جشنواره(@titr10nashriat)، نسبت به اخذ دستورالعمل اجرایی جشنواره از سایت جشنواره به نشانی http://www.titr10.ir اقدام نموده و در اسرع وقت آثار خود را ارسال فرمایند.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی اطلاعیه فوری در خصوص جشنواره تیتر 10