بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران

نظر به پیش رو بودن مهمترین رویداد تئاتر دانشگاهی با عنوان" بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران" و پیگیری های شایان تقدیر دبیر و اعضای محترم کانون تئاتر دانشگاه بزرگمهر قائنات جهت حضور در بخش صحنه ای این جشنواره برای اولین بار، از کلیه دانشجویان علاقه مند به همکاری در بخش صحنه ای اعم از طراحی دکور، نور، بازیگری و... دعوت می شود حداکثر تا 95/11/15 به مدیریت امور فرهنگی دانشگاه مراجعه و یا با آیدی تلگرامی مدیریت فرهنگی دانشگاه به نشانی @smay0369 ارتباط برقرار نمایند.

همچنین مقتضی است علاقه مندان به شرکت در سایر بخش های جشنواره (نمایشنامه نویسی،پژوهش،عکس و پوستر تئاتر و...) نیز، ضمن مطالعه فراخوان و ثبت نام از طریق نشانی اینترنتی جشنواره (www.iiutf.ir) ، مراتب ثبت نام خود را جهت هماهنگی و حمایت های بعدی دانشگاه به مدیریت امور فرهنگی اعلام نمایند.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران