به اطلاع كليه دانشجويان محترم مي رساند عضوگيري و كانديداتوري انجمن هاي علمي، انجمن هاي ورزشي و كانون هاي فرهنگي-هنري دانشگاه بزرگمهر قائنات از طريق سايت دانشگاه از تاريخ یکشنبه 1395/07/25 شروع شده و روز یکشنبه 1395/08/02 ساعت 12 به پایان خواهد رسید.  انتخابات اين انجمن ها و كانون ها نیز بصورت الکترونیکی از طریق سامانه پویا از ساعت 07:00 روز سه شنبه مورخ 1395/08/04 آغاز شده و تا ساعت 19:00 همان روز ادامه خواهد داشت. لذا دانشجويان مي بايست در اين خصوص به نكات ذيل توجه نمايند:

شرايط عضويت و كانديداتوري در انجمن ها و كانون ها

1. به منظور انجام انتخابات در هر یک از انجمن ها و يا كانون ها، مي بايست حداقل 15 نفر  در طول مدت مذکور به عضویت انجمن يا كانون موردنظر درآیند. لذا دانشجويان مي بايست در ابتدا نسبت به تكميل فرم عضويت انجمن يا كانون مورد نظر از طريق سايت دانشگاه اقدام نمايند.
  2. چنانچه هر انجمن يا كانون به حدنصاب حداقل 15 عضو نرسد، آن انجمن يا كانون موجوديت نداشته و تشكيل نخواهد شد.
  3. دانشجويان كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي همان رشته، مي توانند تنها در انجمن علمي رشته تحصيلي خود عضو شوند.
  4. دانشجویانی که قصد کاندیداتوری در شورای مرکزی انجمنها و کانونها را دارند باید در قسمتی که در فرم عضویت الکترونیکی قید شده است اعلام کاندیداتوری نمایند.
  5. تنها دانشجوياني مي توانند به كانديداي مورد نظر خود رأي دهند كه در آن انجمن يا كانون عضو باشند.

شرايط كانديداتوري در شورای مرکزی انجمن ها و كانون ها

1. اشتغال به تحصيل در رشته مربوطه (ويژه انجمن هاي علمي)
  2. عدم محكوميت انضباطی منجر به توبيخ كتبي و درج در پرونده يا بالاتر
  3. گذراندن حداقل يك نيمسال تحصيلي
  4. معدل نيمسال قبل داوطلب كمتر از ميانگين معدل گروه در همان نيمسال نباشد. (ويژه کاندیداتوری در انجمن هاي علمي)

نکات مهم:

• صلاحیت کاندیداها در انتهای هر روز کاری بررسی شده و از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
  • پس از اعلام صلاحیت توسط دانشگاه، تبلیغ انتخاباتی بلامانع خواهد بود.
  • جهت دسترسی به آیین نامه های مربوطه به انتهای همین خبر مراجعه فرمایید.
  •  مقتضی است کاندیداهای محترم با اطلاع از کلیه ضوابط و وظایف مندرج در آیین نامه های مربوطه اقدام به کاندیداتوری نمایند.
  •  بر اساس آیین نامه، شورای مرکزی انجمنها و کانونها، 5 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل خواهد داشت.
  • مدت اعتبار اين انتخابات بنابر دستورالعمل مربوطه تا ارديبهشت ماه سال 1396 خواهد بود و در آن زمان انتخابات مجدداً انجام خواهد شد.
  • فرم ثبت نام

آیین نامه کانون های فرهنگی دانشجویان دانشگاه ها مصوب 88/4/2

آیین نامه انجمن ها و اتحادیه های علمی دانشجویی دانشگاه ها مصوب 87/9/18

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست امور فرهنگی اطلاعيه كانديداتوري و انتخابات شورای مرکزی انجمن هاي علمي، ورزشي و كانون هاي فرهنگي و هنري