پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال نو

دكتر شفيعي ميم رئيس دانشگاه بزرگمهر قائنات در پيامي فرا رسيدن عيد نوروز را  تبريك گفت به گزارش روابط عمومي دانشگاه بزرگمهر قائنات: دكتر محمد حسين شفيعي ميم رئيس دانشگاه بزرگمهر قائنات در پيامي فرا رسيدن عيد نوروز را به  جامعه دانشگاهيان تبريك گفت. متن پيام به شرح ذيل ميباشد.

بسمه تعالی

یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال

سال 1395 با همه فراز و نشيب‌ها سريع‌تر از آنچه انتظار مي‌رفت به پايان رسيد و برگي ديگر از دفتر زندگاني ورق خورد.

بهار فصل رویش و شادابی است، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است، آری بار دیگر نشانه­ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سرسبزی و حیات را به تلاوت نشسته است.

.

اینجانب ضمن تبریک عید سعید نوروز به همه دانشگاهیان خدوم، از زحمات ارزشمند اساتید و کارکنان دانشگاه  در سال که سپری شده قدردانی نموده و از خداوند متعال، سالی سرشار از موفقّیت و ایّامی نیک و پر بار را برای اساتید، کارمندان، دانشجویان و خانواده های معّزز آنان در سال جدید، در ظل عنایات حضرت حق تعالی و در سایه حجت بر حق حضرت صاحب الامر مسالت می‌نمایم.

در پایان امیدوارم  همگی شما عزیزان با بهره گیری از توانمندی­های شایسته خویش و با  استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) و با پیروی از رهبری­های حکیمانه رهبر عظیم­الشان انقلاب اسلامی حضرت  آیه الله العظمی امام خامنه ای ( مدظله العالی در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سر بلند باشید.

امیدوارم سال آینده، با تدبیر و امید، همدلی و همفکری بیشتر، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای شما دوستان باشد.

دکتر محمد حسین شفیعی میم

رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات