اعضاي هيأت علمي و كارمندان دانشگاه بزرگمهر قائنات با رياست و هيات رئيسه دانشگاه ديدار كردند

دكتر محمدحسين شفيعي ميم رئيس دانشگاه بزرگمهر به همراه معاونين دانشگاه طي مراسمي با اساتيد و كاركنان دانشگاه، قبل از سال جديد ديدار كردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، رياست و معاونين دانشگاه با برگزاري مراسم با اساتيد و كارمندان دانشگاه، قبل از سال نو ديدار نمودند. اين مراسم كه با ميزباني رياست دانشگاه برگزار شد، دكتر شفيعي ميم  رياست محترم دانشگاه ضمن تشكر از حضور اساتيد و همكاران و تبريك پيشاپيش سال جديد گفت: اميدوارم در سال جديد با روحيه شاد و پرانرژي فعاليت هاي خود را از سرگيريم و چنانچه در سال جاري خواسته يا ناخواسته باعث ناراحتي كسي شده درخواست حلاليت داشته تا با دلي پاك به استقبال سال جديد برويم. در ادامه ديدار معاونين محترم دانشگاه نيز ضمن عرض تبريك  پيشاپيش سال جديد حضور همه حاضران، سالي خوش و پربركت براي اساتيد و پرسنل دانشگاه آرزو نمودند.

و در پايان از كاركنان و اعضاي محترم هيئت علمي دانشگاه تقدير شد.

شما اینجا هستید: خانه دیدار عضاي هيأت علمي و كارمندان دانشگاه بزرگمهر قائنات با رياست و هيات رئيسه دانشگاه