اطلاعيه صندوق رفاه دانشجويان

​قابل توجه كليه دانشجويان محترم

به منظور جمع آوري اطلاعات متقاضيان وام و تسهيل در ارائه خدمات دانشجويي، در سامانه صندوق رفاه دانشجويان، امكان ثبت تقاضاي وام هاي دانشجويي در سيستم پورتال دانشجويي برقرار شده است. لذا مقتضي است با عنايت به اينكه ارائه تسهيلات منوط به ثبت نام اوليه دانشجو در پورتال دانشجويي به نشاني bp.swf.ir  بوده، نسبت به ثبت اطلاعات فردي و درخواست وام از تاريخ 1395/04/01 لغايت 1395/05/30 براي نيمسال اول سال تحصيلي 96-95 اقدام لازم به عمل آيد. بديهي است دانشجوياني كه نسبت به ثبت نام اوليه در پورتال دانشجويي اقدام نمايند در اولويت پرداخت قرار خواهند گرفت.

لذا دانشجويان محترم مي توانند با مراجعه به پورتال دانشجويي و ورود به سامانه نسبت به ثبت اطلاعات و درخواست وام اقدام نمايند. شايان ذكر است كلمه گذرواژه و رمز عبور، در صورت عدم تغيير توسط دانشجو، كد ملي به صورت كامل (همراه با خط تيره) مي باشد.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست ریاست معاونت دانشجویی اطلاعيه صندوق رفاه دانشجويان