سرپرست گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه منصوب شد

9602DrAhmadiبه گزارش رابط عمومی دانشگاه، طي حکمي از طرف رياست محترم دانشگاه، آقاي دکتر عبدالمجید احمدی، به سمت سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط  با صنعت دانشگاه،منصوب گرديد.

در متن حکم صادره آمده است:

جناب آقای دکتر احمدی

عضو محترم هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قائنات

احتراما، نظر به تعهد، تخصص و تجارب حضرتعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط  با صنعت دانشگاه،به مدت یک سال منصوب می گردید. امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف محوله را به منظور تحقق هر بیشتر اهداف دانشگاه و بر پایه سیاست ها و قوانین مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و راهبردها و جلب حمایت و همکاری تمامی مجموعه نقشی شایسته در تحقق اهداف دانشگاه ایفا نمایید.

محمد حسین شفیعی میم

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست معاونت آموزشی سرپرست گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه منصوب شد