همایش تجلیل از اساتید دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مراسم نکوداشت هفته معلم و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه در روز 16 اردیبهشت باحضور اعضای محترم هیات علمی, اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه در این مراسم ، با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری ، و با تبریک روز معلم  اظهار امیدواری نمود اساتید محترم دانشگاه به تعصی از شهید مطهری ، همواره در علم و عمل الگوی خوبی برای دانشجویان باشند.وی همچنین از همکاری ، اساتید و همکاران در پیشبرد برنامه های دانشگاه تشکر کردند.

در ادامه دکتر شکیب معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه، ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم روند انتخاب استاد نمونه آموزشی دانشگاه را توضیح دادند.

در این مراسم از دکتر میثم کهن ترابی بعنوان استاد نمونه آموزشی دانشگاه و همچنین پژوهشگر برتر در دهمین همایش بین المللی پژوهشی های قرآنی، مهندس صفایی فر بعنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فنی و مهندسی و سرکار خانم نوروزی بعنوان استاد نمونه آموزشی مدعو تقدیر بعمل آمد.

پایان مراسم با تجلیل از اعضای هیات علمی، اساتید و همکاران خاتمه یافت

9602176.

شما اینجا هستید: خانه حوزه ریاست معاونت آموزشی همایش تجلیل از اساتید دانشگاه برگزار شد