اخبار فناوری اطلاعات

اپلیکیشن اندروید دانشگاه بزرگمهر قائنات آماده شد

ic launcher

نسخه ی 2 برنامه ی اندروید دانشگاه بزرگمهر قائنات با تغییرات اساسی نسبت به نسخه ی قبلی که فقط مخصوص اطلاع رسانی بود به روز گردید.
در این نسخه امکانات سیستم پویا به برنامه اضافه شده است. البته برخی امکانات هنوز تکمیل نشده که در نسخه ی های آینده به برنامه اضافه خواهد شد.
در این نسخه کاربران عزیز با نام کاربری و رمزعبور سیستم پویا می توانند در برنامه وارد شوند.
برای دانلود این برنامه از لینک زیر استفاده کنید.
در صورتی که نسخه ی قبلی را بر روی سیستم خود نصب دارید باید ابتدا نسخه ی قبلی را پاک کنید.

در صورت داشتن پیشنهاد و یا انتقاد می توانید از طریق اپلیکیشن آن را با دانشگاه در میان بگذارید. پیشاپیش از انتقادات و پیشنهادات شما سپاسگذاری می کنیم.

واحد فناوری اطلاعات دانشگاه بزرگمهر قائنات

شما اینجا هستید: خانه فناوری اطلاعات حوزه ریاست فناوری اطلاعات اپلیکیشن اندروید دانشگاه بزرگمهر قائنات آماده شد