اطلاعیه رفاهی در خصوص سرویس دهی خطی و دربستی آزانس تکران سیر

در راستای رفاه حال اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه بزرگمهر قائنات، بدین وسیله به اطلاع می رساند پیرو رایزنی های صورت گرفته و با توجه به قرارداد منعقد شده فی مابین، آژانس تکران سیر آمادگی دارد تا با ارائه تخفیفات ویژه دانشجویی مطابق با نرخنامه پیوست ضمن سرویس دهی دربستی به اقصی نقاط شهر و کشور، نسبت به ایاب و ذهاب دانشجویان از مقصد میدان داخل محوطه دانشگاه به میدان بنیاد شهید و بالعکس به صورت خطی اقدام نماید.

پایبندی به اصول و ارزش های اخلاقی، مقررات صنفی، راهنمایی و رانندگی، سرویس دهی منظم در مسیر مشخص شده، رعایت قیمت های اعلام شده و ... از جمله مهمترین تعهدات آزانس تکران سیر در قرارداد منعقد شده می باشد.

photo 2017-02-19 10-27-23

شما اینجا هستید: خانه ساختار دانشگاه معاونت اداری و مالی حوزه ریاست معاونت اداری مالی اطلاعیه رفاهی در خصوص سرویس دهی خطی و دربستی آزانس تکران سیر