بيانيه رياست دانشگاه به مناسب ايام لله دهه فجر

به نام خدا

دهه فجر ، دهه تجديد قواي نيروهاي انقلابي و تجديد ميثاق ملت با انقلاب است . (مقام معظم رهبری)

انقلاب شکوهمند اسلامی که نتیجه ایثارگی و تلاش مجاهدانه اقشار گوناگون ملت همیشه سرافراز ایران اسلامی ذیل رهبری معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) در 22 بهمن 57 به بار نشست، خیزشی مردمی بود که بر پایه ایمان به خدا، تاسی به سیره پیامبر رحمت و مهربانی، حضرت محمد مصطفی (ع) و خاندان مطهر ایشان و در سایه قرآن کریم به دست آمد.

انقلاب اسلامی ایران، انفجار نور صلح و دوستی و انتشار سیره ناب محمدی (ص) و نگاه ارزشی به جامعه، حقوق بشر، عدالت، توسعه و آبادانی بود که سی و شش سال است منافع و مطامع شوم نظام سلطه را برهم زده و موجی از امید را در دل انسانهای آزاد اندیش جهان روشن ساخته است. شکل گیری موج بیداری اسلامی در کشورهای منطقه در سالهای اخیر تنها بخش کوچکی از این واقعیت می باشند. از این جهت، نظام سلطه در بیش از سه دهه اخیر و با تمام قدرت به اعمال انواع فشارهای سخت (هشت سال جنگ تحمیلی)، نیمه سخت (تحریم های اقتصادی) و نرم (تهاجم فرهنگی) در جهت ضربه زدن به اراده ملت عزیز ایران اسلامی و کلیه مسلمانان آزاد اندیش متمرکز شده است. یکی از استراتژی های تهاجم نرم نظام سلطه، ایجاد سیاه نمایی و تخریب پایه های فکری و ایدئولوژیکی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد. از نمونه های اخیر آن می توان به ایجاد موج اسلام هراسی و اقدام موهن توهین به ساحت مقدس نبی اکرم، پیامبر صلح و دوستی حضرت محمد مصطفی (ص) اشاره کرد که نشان داد، نظام سلطه به درستی عمق تفکر و ایدئولوژی انقلابی نظام مقدس اسلامی مان را شناسایی کرده و به منظور جلوگیری از صدور آن حاضر به انجام هر عملی می باشد.

لذا این ایام عزیز و فرخنده، فرصتی مغتنم برای باز خوانی پایه های فکری-اعتقادی و اهداف و آرمانهای رفیع انقلاب، نشر و اطلاع رسانی دستاوردهای ارزشمند و غرور آفرین علمی، فناوری، خدمات بهداشتی و سلامت، رفاهی، دفاعی و ... نظام مقدس اسلامی و تجدید میثاق دوباره ملت با انقلاب، شهدا انقلاب و دفاع مقدس، معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و رهبری معزز انقلاب حضرت آیت ا... امام خامنه ی (مدظله العالی) می باشد. در این راستا خانواده بزرگ علمی دانشگاه بزرگمهر قائنات با توکل به خداوند عالم و رحمان و پیروی از منویات ولی امر خود، تمام پتانسیل و ظرفیتهای خود را در جهت انجام وظایف علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فرهنگی حول آرمانهای انقلاب و نگاه ارزشی به مقوله علم به کار گرفته است.

اینجانب به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه بزرگمهر قائنات، ضمن تبریک فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر خدمت ملت شریف ایران و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل عظیم الشأن و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، از تمامی دانشگاهیان و اقشار مختلف می‌خواهم با حضور هرچه باشکوه تر در راهپیمایی 22 بهمن، وحدت، پایداری، همدلی و عظمت اراده ملت ایران در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حمایت از ندای آزادی خواهی در سراسر جهان را به نمایش بگذارند.

محمد حسین شفیعی میم

سرپرست دانشگاه بزرگمهر قائنات

93/11/14

شما اینجا هستید: خانه ساختار دانشگاه حوزه ریاست بيانيه رياست دانشگاه به مناسب ايام لله دهه فجر